torsdag 30. september 2010

En liten prins...

Fikk låne dette søte Magnolia-stempelet av Heidi i helga, og slik ble kortet... Kortet var en del av en utfordring hvor det ikke skulle brukes kjøpte blomster eller blonder.
Jeg skjærte ut en blonde på Silhouetten, og fargen ser litt grell ut på data ser jeg, men den skiller seg ikke så mye ut i virkeligheten.
Tove

mandag 27. september 2010

Noen kort

som ble laget i helga.
Det ble som vanlig ikke noen stor-produksjon på meg, men det var utrolig koselig å være på treff igjen. Fant flere Silhouette-eiere og fikk utvekslet noen gode råd og tips i bruken av den....
Har gått mye i maskering av Magnolia-stempel da, har ikke "oppdaget" hvor gøy det har vært før, men storkoser meg med dette pirkearbeidet det er å maskere sammen stemplene.
Begge kortene har motiver fra Magnolia, tekststempel fra Ladybug and Friends og det er farget med distresser.Litt forsiktig i fargenbruken her ser jeg, skal prøve å få piffet dem opp fremover.

Nå gleder jeg meg til høst stemplene til Magnolia kommer ut... De har hatt så mye flott i de siste colleksjonene sine....

Tove

torsdag 23. september 2010

Høstlig kort

Her er det regnvær fra morgen til kveld, og har vært det den siste uka. Så det er nok bare å innse det.... Høsten er her!
Kortet har motiv fra Magnolia, tekststempel fra Ladybug and Friends, litt blonder og blomster og ei side fra ei gulnet Stompa bok.... Mønsterarket er rivd ut fra kleskatalogen til Container, det var jo bare så fint å bruke på kort! Nå gleder jeg meg bare veldig til i morgen, da starter stempel/scrappehelga på Rensvik... Det skal bli så kjekt!!!
Tove

tirsdag 21. september 2010

Gave-tag

Har laget noen enkle gave-lapper/pakke-tags, kjekke til å henge på alt fra blomster til en twist-pose....
Først et med ei flott vintage jente, enkelt pyntet med blomst og noen klistermerker.
Baksiden på alle har stripet ark, slik at det skal være enkelt å skrive noen ord på.Nok et vintage bilde, fra et klippeark jeg ikke helt husker hvor det kommer fra. Syns rammen, som er skjært ut med Silhouetten, er pynt nok i seg selv, så den ble veldig enkel.Så et kattebilde fra nettet.Skal se om jeg finner litt forskjellige former av disse tag´ene, for de var veldig gøy å lage!
Tove



søndag 19. september 2010

Flere kort

Fant ut at jeg hadde et par kort som jeg ikke hadde lagt ut.
Det første er veldig inspirert av Scrapgirl-Magnolia sitt siste kort, det vil dere skjønne dersom dere kikker inn til henne... Har prøvd å bruke litt mere farge når jeg maler i det siste, har hatt en tendens til å bli litt vell duse motivene mine.
Stemplene er fra Magnolia, og teksten fra Lagybug and Friend

Så et kjent bilde fra mine kort....Det er ikke alt for mange guttebilder å finne på nettet, så jeg får bruke de jeg har godt.Om det er noen som har noen linker de vil dele med guttebilder, så sier jeg ikke nei takk... ;)

Da er det bare å forberede seg på ei ny arbeidsuke....

lørdag 18. september 2010

Babykort i blått

Jeg er jo for det meste sist ute med alt som alla andre prøver, men nå var det altså min tur til å lage et "body-kort".
Den er skjært ut med Silhouetten, det er ugla også...

Inni er det enkel pynt med stempel fra Kort og Godt, kortet lukkes med en liten magnet.Så må jeg bare reklamere for denne utrolige Candyen!!!!
Et helt ark med Magnolia-stempler, de er jo bare kjempeflott.
Det er Paper, Ink, Color som har denne i bloggen sin, og alt hun vil er at du blir følger av bloggen, og linker til candyen...


Da skal jeg en liten tur tilbake til hobbyrommet...
Ha ei god helg!

Tove

fredag 17. september 2010

Mere i rooosa

Scanneren er ikke så veldig glad i alle disse blomstene som jeg pytter på, men jeg ikke så glad i å ta bilder av kortene, så får det dli sånn som dette..
Da er også et kort til jente-baby laget, så da kan ungen bare komme!! Tekst-stemplene er fra Ladybug and Friends, bladene, rammen, blondene og snirklene er skjært ut med Silhouetten. Blomstene er fra Kort og Godt og papirloftet .
Så i det siste Ett Trykk jeg kjøpte var det en utrolig kjekk link!
Dette fargekartet (uten fargene selvfølgelig) ligger klar på sidene til Rangerink. Her ligger det: Fargekart
Så da var det bare til å male inn de fargene man har! Dessverre så blir man også minnet på de fargene man ikke har, så de blir nok kjøpt inn nå...
I alle fall så kan man laminere fargekartet og bruke det kanskje som veildere når man skal kombinere forskjellige farger til motivene.
Ha en flott fredag!
Tove

onsdag 15. september 2010

Distress maling

Fikk så lyst til å male noen motiver i dag, og maskerte sammen noen Magnolia stempler.
Det er så mange som går over på tusjer når de fargelegger, så jeg ble litt nysgjerrig på det, men bestemte meg for at det er veldig gøy å male med distress ink også. Så da sparte jeg de pengene!! Stemplene er som sagt Magnolia, blomster fra Kort og Godt, og teksten er fra Ladybug and freiends...
Ha en hyggelig onsdagskveld.... :)
Tove

fredag 10. september 2010

Da er det helg!

Vintage inspirert barnevogn. Motivet og hjørnepynten er Silhouette, med embossing for å få litt tykkelse og glans på det. Blonder og blomster, det hører jo med. Skal prøve å lage et jente-baby kort også, broren min og dama venter i løpet av september, så det kan jo bli når som helst nå, og siden vi ikke vet hva det blir så må jeg jo ha begge deler klart, så kortet burde snart være ferdig... Så et bryllupskort. Detaljer fra Silhouetten, stempel fra Stempelglede og bildet er fra Magic Moonlight.
Ha ei riktig god helg!!
Tove

tirsdag 7. september 2010

Noen kort

Kort som ble laget tidligere i sommer, men som ikke ble lagt ut...
Først et med gamle Magnolia-stempel, tror alle stemplene her er Magnolia, farget med distresser. Så en gammel hÄnglar favoritt... Katten er kjøpt fra Inkywings, så jeg er ikke helt sikker på hvilket merke.
Så et Familie tre! Måtte bare prøve denne på Silhouetten, kan jo fylle inn treet til den nyfødte...


Så et jordbær-innspirert kort. Tror stempelet er Magnolia, fra i fjor, men det er første gangen jeg bruker det ;)

Ellers så jobber jeg litt med mer vintage kort for tida, syns det er spennende å bruke gamle bilder, blonder og blandet stæsj... Deilig at høsten nærmer seg, det blir enda mere tid til hobby...



onsdag 1. september 2010

My favorite Boys

Var innom en lokal hobbybutikk og fant dette fine papiret fra MM i dag, så da ble det et guttekort til, med bilde fra bloggen til Magic Moonlight.
En del silhouette er brukt, som jeg har påført stempel og div embossingpulver i flere lag. Ble en flott effekt, selv om det kanskje ikke er så tydelig på bilde.

Tove